Tractament
|
Temperatura
|
Acidesa
|
Humitat
|
Oxigen
|
Temps
|
esterilització
|
X
| ||||
fumatge
|
X
| ||||
localització
|
X
| ||||
fermentació
|
X
| ||||
Producte fresc
|
X
|
16- Respon les preguntes següents:
A) Per que es fan malbé els aliments: Perque no es conserven bé
B)Quina mena d´aliments s´han de possar a la nevera: els frescos
C)Per què mlts alimentss´han de conservar a la nevera un cop obert el envàs? Per què amb l´envas plè no cal conservar-los a la nevera? perque encara no ha sigut obert.
D)Quina mena d´aliments s´han de conservar a la nevera? els que es malgasten
E) Què és un punt crìtic?especifica les condicions de temperaturai pressió en què l'estat líquid de la matèria deixa d'existir.
F)Què és la cadena de fred)és el conjunt d'instal·lacions, mitjans de transport, béns d'equipament, etc., que asseguren el manteniment a baixa temperatura d'un producte des del seu origen fins al moment del consum final.
22- indica la formade conservació i el tipus d´envàs més utilitzat per als aliments següents?
Iogurt fermentació
melmelada sucre
macarrons deshidratació
llet condensad sucre
tonyina oli
sopa preparada pols
filet de vedella. carn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada