dimarts, 17 de març del 2015

Activitats

Tractament
Temperatura
Acidesa
Humitat
Oxigen
Temps
esterilització
X




fumatge



X

localització
X




fermentació




X
Producte fresc




        X










16- Respon les preguntes següents: 
A) Per que es fan malbé els aliments: Perque no es conserven bé
B)Quina mena d´aliments s´han de possar a la nevera: els frescos
C)Per què mlts alimentss´han de conservar a la nevera un cop obert el envàs? Per què amb l´envas plè no cal conservar-los a la nevera? perque encara no ha sigut obert.
D)Quina mena d´aliments s´han de conservar a la nevera? els que es malgasten
E) Què és un punt crìtic?especifica les condicions de temperaturapressió en què l'estat líquid de la matèria deixa d'existir. 
F)Què és la cadena de fred)és el conjunt d'instal·lacions, mitjans de transport, béns d'equipament, etc., que asseguren el manteniment a baixa temperatura d'un producte des del seu origen fins al moment del consum final.



22- indica la formade conservació i el tipus d´envàs més utilitzat per als aliments següents?
Iogurt fermentació
melmelada sucre
macarrons deshidratació 
llet condensad sucre 
tonyina oli 
sopa preparada pols 
filet de vedella. carn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada